Despre noi

Misiunea si valorile companiei

O datorie permanentă şi dedicare clienţilor

Datorită cererii în creștere și a dorinței de a oferi clienților condiții de preț și servicii din ce in ce mai bune, începand din 2018 suntem producători de etichete autoadezive în rolă .

Ca parte din rețeaua de vânzare și distribuție, al etichetelor autoadezive in rola , ne aflăm mereu aproape de clienţii noştri fie în Sibiu, la sediul central, fie la punctele de lucru din Braşov, Ploiesti, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Depozite nationale

Zone de distributie

Agenti vanzari dedicati


Construim relaţii pe termen lung, ascultând nevoile clienţilor şi furnizând soluţiile care să ajute companiile să ofere la rândul lor produse de calitate.
NEXT LABEL are clienţi din următoarele domenii: automotive, industria food ,producatori de mezeluri,procesatori de lactate,confectile textile.

Excelenţă şi integritate
Dăm tot ce e mai bun şi facem tot ce am promis.

Respect
Considerăm că orice individ sau grup trebuie tratat cu respect, în spiritul dreptăţii şi al onestităţii.

Responsabilitate
Suntem o companie responsabilă din punct de vedere social şi al protecţiei mediului

Parteneri Next Label

Fasson

Marca a grupului Avery Dennison SUA, produsele Fasson reprezinta industria sensibila la presiune, iar produsele oferite continua sa pioneze viitorul ambalajului. În aproape fiecare segment, produsele oferite protejeaza, informeaza, decoreaza și se remarca.

Budaval

Adezivii existenti folositi in industria etichetelor, sunt dezvoltati pe baza nevoilor clientilor nostri. Tehnologia noastra de productie stabila si minutios controlata ne permite sa producem nu doar produse standard ci si produse personalizate ce corespund nevoilor speciale ale clientilor.

Acces la metodele inovative

Zebra

Un lider global respectat pentru inovatie si fiabilitate, Zebra Technologies ofera o suita intreaga de tehnologii ce permit clientilor sa implementeze solutii eficiente si inteligente. Portofoliul vast de echipamente Zebra pentru etichete, coduri de bare, bonuri, chioscuri si RFID, precum si consumabilele aferente ofera o mai mare vizibilitate a informatiilor. Zebra ofera solutii de printare a codurilor de bare, solutii de imprimare etichete de specialitate pentru companii.

NEXTINK

premium Ribon

GUNNEXT Data


Îmbunătăţire continuă

Căutăm permanent modalităţi mai bune, metode noi şi inovative. Am obţinut certificările ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004 reprezentând încununarea cu succes a eforturilor legate de asigurarea calității.